V-folk skyder med skarpt mod Løkke

Flere af Venstres byrådsmedlemmer skyder nu med skarpt mod statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hvor var du i valgkampen, lyder det skuffet fra flere V-medlemmer

Venstre-folk klager til statsminister Løkke Rasmusen efter ringe valg: Hvor var du under valgkampen? (Foto: ekstrabladet.tv)
Venstre-folk klager til statsminister Løkke Rasmusen efter ringe valg: Hvor var du under valgkampen? (Foto: ekstrabladet.tv)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) burde have taget et langt større ansvar i valgkampen.

Sådan lyder det nu fra flere af Venstres byrådsmedlemmer, mens stemmerne bliver talt op rundt omkring på valgstederne.

Særligt i kommuner, hvor Venstre kan registrere en tilbagegang, er der kritiske V-røster.

- Jeg havde gerne set, at statsministeren var ude noget tidligere for at markere, at han er med i valgkampen for at bakke de lokale op. Jeg synes, det er alt for sent, han er kommet på banen, siger Claus Bloch.

Han er byrådsmedlem i Skanderborg, hvor Venstre nu står til at miste borgmesterposten.

- Jeg ved godt, at han har haft store udenrigs- og indenrigspolitiske opgaver ind imellem, men han skulle have været med til at markere Venstre i kommunevalget. Der har generelt været for lidt opmærksomhed fra Christiansborg-politikerne, siger Claus Bloch.

Samme toner lyder fra viceborgmester Lone Broe Christiansen fra Læsø, hvor Venstre er gået massivt tilbage.

- Løkke har ikke været oppe på mærkerne. Han har været gemt for meget væk og har været for fokuseret på klima. Vi må tænke på, at vi er et liberalt parti med landmænd og fiskere, og han går i den grad ind i miljøbekæmpelse, siger hun.

Også i Jammerbugt Kommune, hvor Venstre står til at miste et par mandater i kampen mod Socialdemokraternes Ole Stavad, er der utilfredshed med Venstre-ledelsen.

- Det var ikke særligt klogt, at man meldte ud, at man ikke skulle regne med at få borgmesterposterne i nogen af de store byer, siger Helle Bak Andreasen, der har været udvalgsformand for Venstre i den forgangne periode.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere