Oppfeldt sprænger liste

Det lykkedes ikke Flemming Oppfeldt at blive valgt i Furesø Kommune, selv om han sprængte Venstres liste

Det blev ved lige ved og næsten for Venstres Flemming Oppfeldt ved tirsdagens kommunalvalg. Det omstridte tidligere folketingsmedlem sprængte ganske vist Venstres liste i Furesø Kommune, men det var alligevel ikke nok til at tage et af partiets fire mandater.

- Folk sagde jo på forhånd, at det var et umuligt projekt, så jeg er ganske godt tilfreds med mit eget valgresultat, selv om Venstre godt kunne have klaret sig bedre. Men det lykkedes os ikke at ændre det billede af forvirring og splittelse, der har været af partiet de seneste år, siger Flemming Oppfeldt.

Flemming Oppfeldt var nummer 12 på Venstres liste men endte på 6.-pladsen og er derfor 2. stedfortræder i det nye byråd.

Flemming Oppfeldt forlod ellers dansk politik for fem år siden, da han fik fire måneders betinget fængsel for at have haft seksuel omgang med en mindreårig. Men i maj besluttede den tidligere Peter Brixtofte-støtte og Farum-borgmester (i perioden 1992-93, da Peter Brixtofte var skatteminister) at vende tilbage til lokalpolitikken. Furesø Kommune er et "tvangsægteskab" mellem Farum og Værløse.

Ved kommunalvalget svigtede vælgerne imidlertid Venstre, som mistede seks af partiets 10 mandater. Da den røde blok står til 11 mandater, mens de borgerlige får 10 mandater, tyder meget på, at socialdemokraten Ole Bondo Christensen kan sætte sig i borgmesterstolen i Furesø.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere