Vælgere vil boykotte Bondam

Utilfredse vælgere kræver, at De Radikales Klaus Bondam bliver boykottet efter hans rævekage med Dansk Folkeparti på Københavns Rådhus

- Boykot Bondam.

Sådan kan man læse på De Radikales spidskandidats egen valghjemmeside og det er angiveligt vælgerne, der fører ordet.

- Da Bondam ikke kan leve uden at være i rampelyset, så prostituerer han sig selv. Boykot Bondam - han har hverken moral eller værdier, skriver P.E. Jensen på Bondams egen hjemmeside.

En anden nøjes med at konstatere, at Bondam nu har fået endnu fire år til at "ødelægge København", mener en anden.

Vælgernes er utilfredshed med Klaus Bondam, der indtil kl. 21 tirsdag fremhævede Dansk Folkeparti som et fremmedfjendsk parti, og at han ville være personlig garant for, at partiet ikke fik en borgmesterpost.

Men ud på de tidlige morgentimer kom De Radikales spidskandidat på andre tanker og i allersidste sekund sprang Klaus Bondam fra sin aftale med Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten. I stedet sikrede han sig en borgmesterpost via Dansk Folkepartis stemmer.

Det er ikke kun vælgerne, der er mystificerede over Bondams pludselige skifte. Også hans traditionelle alliancepartnere på rådhuset er målløse:

- Klaus Bondam har i løbet af valgkampen skældt heftigt ud på Dansk Folkeparti. Det her klæder ham på ingen måde, og det må han bruge de næste fire år til at forklare sine vælgere, siger Bo Asmus Kjeldgaard (SF).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere