Valg-babe snydt på stregen

Øv: 19-årige Anne G. Larsen, der blev kåret som kommunalvalgets smukkeste kvinde, må tage til takke med en plads som 1.-suppleant til Allerød Byråd

19-årige Anne Gausland Larsen kunne ikke følge sejren på ekstrabladet.dk op med en plads i byrådet i Allerød. (PR-foto)
19-årige Anne Gausland Larsen kunne ikke følge sejren på ekstrabladet.dk op med en plads i byrådet i Allerød. (PR-foto)

Efter en jordskredssejr i kampen om at blive kommunalvalgets lækreste babe, kom Anne G. Larsen ned på jorden, da kampen om en plads i Allerøds byråd blev afgjort.

De ca. 7000 personlige stemmer, som ekstrabladet.dk's læsere gav hende, da hun vandt lækker-titlen, blev vekslet til 118 personlige stemmer i lokalkredsen.

Ganske pænt for den unge debutant, og tredjeflest i sit parti, Socialdemokraterne, i kredsen, men alligevel kom hun lige akkurat ikke i byrådet - hun må nøjes med en plads som 1.-suppleant.

- Det er sgu ret nederen for at sige det rent ud. Jeg er så sur lige nu, men jeg må sluge skuffelsen og komme videre, siger Anne Gausland Larsen til ekstrabladet.dk dagen derpå.

Headhuntet af reklamebureau
Skønheden må i stedet prøve at glæde sig over de andre ting, som eksponeringen på Ekstra Bladets hjemmeside har givet hende.

- Jeg har fået mange henvendelser fra alle mulige mennesker, bl.a. et reklamebureau, som er interesseret i mig. Og så var det sjovt at deltage i Aftenshowet på DR1 i anledningen af min titel som valgets lækreste kvinde, siger Anne G. Larsen.

Hendes interesse for politik er naturligvis ikke blevet mindre af skuffelsen, og hun vil tage sin position som 1.-suppleant aldeles seriøst, lover hun.

- Men i aften skal jeg bare ud og hygge med de veninder, som jeg ikke har haft tid til at se under valgkampen. Og det kommer nok til at handle om alt andet end politik, siger hun til ekstrabladet.dk.

1 af 3 Anne G. Larsen har fået meget opmærksomhed på grund af sin babe-titel. Bl.a. fra et reklamebureau. (Privatfoto)
2 af 3 Den mørkhårede valg-babe optrådte tirsdag aften på DR's Aftenshowet på grund af sin titel som valgets lækreste kvinde. (Privatfoto)
3 af 3 19-årige Anne Gausland Larsen kunne ikke følge sejren på ekstrabladet.dk op med en plads i byrådet i Allerød. (PR-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere