Københavnsk lussing til Ammitzbøll

Folketingsmedlemmet Simon Emil Ammitzbøll står til et særdeles dårligt valg. Det får dog ingen konsekvenser for hans landspolitiske ambitioner

Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll fik mildest talt ikke noget godt valg i København. (Arkivfoto: Kim Agersten)
Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll fik mildest talt ikke noget godt valg i København. (Arkivfoto: Kim Agersten)

Aflusningsperioden har ikke været lang nok.

Sådan udlægger Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll selv årsagen til sit dårlige valg til Københavns Borgerrepræsentation ved tirsdagens kommunalvalg.

Under én procent af vælgerne har stemt på Simon Emil Ammitzbøll, der de seneste år har været medlem af Det Radikale Venstre, Borgerligt Centum og Liberal Alliance.

- Resultatet lever ikke op til målsætningen om, at jeg skulle blive repræsenteret i Københavns Borgerrepræsentation. Så simpelt er det. Der må man måske bare konstatere, at det har været et lettere tumultarisk år for mig. Aflusningsperioden er måske ikke kommet så langt, som jeg havde forventet, siger Simon Emil Ammitzbøll.

Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen, truede med at forlade dansk politik, hvis han ikke fik to procent af stemmerne i Horsens. Det lykkedes for Samuelsen.

Men Simon Emil Ammitzbøll bliver i politik trods det dårlige resultat.

- Vi har fået mange gode liberale budskaber ud. Og med det gode resultat, som Anders Samuelsen har fået i Horsens, så giver det i virkeligheden fortsat optimisme til, at vi godt kan få banket det her parti op til at være dét liberale parti i Danmark. Det viser, at vi har en formand, der kan trække stemmer, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere