Frank J. tror på to borgmesterposter

Han var egentlig stoppet i politik. Men nu er Frank Jensen tilbage som kommende overborgmester i København. Og han tror, at S får endnu en borgmesterpost

Selv om Socialdemokraterne går tilbage i København, så forventer byens kommende overborgmester, Frank Jensen, at han får følgeskab af endnu en partifælle som borgmester. Socialdemokraterne har også to borgmestre i dag.

- Det er gruppen på rådhuset, som afgør, hvem det skal være. Men der er ingen tvivl om, at Anne Vang er et stort politisk talent, siger Frank Jensen om partiet nuværende politiske ordfører.

Den tidligere taber i det socialdemokratiske formandsopgør overraskede de fleste, da han meldte sig som Ritt Bjerregaards afløser efter overborgmesterens beslutning om at ikke at genopstille.

- Det har været en lang, hård kamp, men det er fantastisk at være tilbage i politik, siger Frank Jensen.

Selv om de første såkaldte valgstedsmålinger viser, at Socialdemokraterne går tilbage med tre til fire procent, så har det dog ikke ødelagt stemningen i Pumpehuset, hvor partiet holder valgfest, eller hos Frank Jensen. Han takker de mange frivillige, som i alt har stemt 34.475 dørklokker under valgkampen.

Én af Frank Jensens modstandere fra formandsopgøret, Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen, glæder sig over, at Frank Jensen er på vej tilbage i dansk politik.

- Det er sensationelt flot, det arbejde Frank har gjort. Man kan ikke andet end at tage hatten af for det. At han og Socialdemokraterne står til at få 34 procent af stemmerne vidner om en flot og gedigen valgkamp, som man er gået positivt og konstruktivt ind i, siger Henrik Sass Larsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere