DF-kandidat skuffet over Frank Jensen

DF-politikeren Carl Christian Ebbesen er skuffet over Socialdemokratens udmeldinger om, at Dansk Folkepartis integrationspolitik er usympatisk

Carl Christian Ebbesen mener, at DF's integrationspolitik gavner indvandrere. (Privatfoto)
Carl Christian Ebbesen mener, at DF's integrationspolitik gavner indvandrere. (Privatfoto)

- Jeg synes, at Dansk Folkepartis udlændingepolitik er uhyre usympatisk.

- En integrationspolitik, som går ud på at give mennesker 100.000 kroner for at forsvinde ud af Danmark - det er heller ikke dét, københavnerne vil, sådan som jeg oplever det ude blandt folk.

Så klar i mælet var Frank Jensen tidligere mandag, da han skulle forholde sig til, at Dansk Folkepartis Carl Christian Ebbesen kan løbe med integrationsborgmesterposten i København, hvor Jensen selv regner med at blive overborgmester.

Læs også: DF-politik er usympatisk.

Kan nå langt for 200.000
Samtidig erkendte han, at 'den røde blok' kan forhindre det ved selv at tage posten, men at de ikke har lyst.

- Det siger i hvert fald mig, at hvis man vil have, at der sker noget med integrationspolitiken i København, så skal man stemme på DF. De andre partier vil jo ikke røre det, siger Carl Christian Ebbesen.

- Jeg er skuffet over at Frank Jensen kalder vores politik 'usympatisk'. Jeg synes faktisk, den gavner både København og de mennesker, som ikke ønsker at bo her, siger 41-årige Ebbesen til ekstrabladet.dk.

- En familie med to voksne får 200.000 kroner for at rejse. Det kan de altså nå utrolig langt for, der hvor de ønsker at være og føler sig hjemme, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere