TV2 overtager DR's partilederrunde

DR opgiver at sende partilederrunde. I stedet prøver TV2 News nu at samle partiformænd og næstformand til en landspolitisk kommentar

TV2 News prøver nu at samle de forskellige partiformænd eller næstformand til en landspolitisk kommentar, efter at Danmarks Radio (DR) har aflyst den planlagte partilederdebat.

Ifølge kanalchef Mikkel Hertz er stationens studie dog ikke stor nok til at tage samtlige politikere. I stedet kan seerne derfor se frem til at se dem i hold af to eller fire - eller per link ude fra landet - når de første landspolitiske resultater foreligger.

- Vi havde planlagt at få partiledernes kommentarer, når de kom til DR's arrangement i Cirkusbygningen. Men når det nu er aflyst, så prøver vi i stedet selv at invitere dem i vores studie. Mange - herunder dem selv - opfatter jo kommunalvalget som et midtvejsvalg. Derfor er det også interessant at få deres kommentarer til landsresultatet, siger Mikkel Hertz.

Mens TV2 News således dækker det landspolitiske resultat, så er det TV2's regioner, der tager sig af hovedstationens sendeflade aftenen igennem.

Modsat DR kræver TV2 News imidlertid ikke, at partierne skal stille med deres formænd. Netop DR's krav om, at partilederne skulle stille op til partilederrunden førte mandag til aflysningen, efter at først statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde afvist at stille op, og Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, i sidste øjeblik måtte melde afbud på grund af sygdom.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere