Arnold besøger soldater i Irak

Guvernør Arnold Schwarzenegger i Irak for at styrke de amerikanske soldaters moral

Arnold Schwarzenegger uddeler cigarer til soldaterne i Irak. (Foto: AP)
Arnold Schwarzenegger uddeler cigarer til soldaterne i Irak. (Foto: AP)

'Terminator' holder altid, hvad han lover.

Californiens guvernør, skuespilleren Arnold Schwarzenegger, er dukket op i Irak, hvor han mandag besøgte den store amerikanske militærbase Camp Victory ved Bagdad.

Der blev trykket hænder, der blev taget billeder, og nogle fik en cigar af Schwarzenegger, som med sit besøg forsøger at styrke moralen hos soldaterne.

- Jeg var her i 2003, og inden jeg rejste, sagde jeg: 'Jeg vender tilbage', sagde Schwarzenegger i en tale, hvor han refererede en af de berømte sætninger, som hans figur 'Terminator' har det med at sige - 'I'll be back'.

- The Terminator holder altid, hvad han lover, erklærede den 62-årige republikanske guvernør, som opfordrede soldaterne til at holde fast i deres mål på et tidspunkt, hvor USA arbejder på at reducere antallet af soldater fra de nuværende 117.000.

Major Chris Ferry fra luftvåbnet siger, at Schwarzeneggers overraskende besøg er god for moralen.

- Ens politiske holdninger betyder ikke rigtig noget, når det er Arnold - han er The Terminator, siger den 42-årige major.

Præsident Barack Obama har erklæret, at kampsoldater skal trækkes ud af Irak inden august næste år. Inden udgangen af 2011 skal alle soldater trækkes ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere