DF kritiserer Frank Jensen for overforbrug

Dansk Folkepartis spidskandidat i København, Birthe Skaarup, kritiserer Socialdemokraternes Frank Jensen for at bruge for mange penge i valgkampen.

Det er bekymrende, at Socialdemokraternes spidskandidat i København, Frank Jensen, bruger omkring halvanden million kroner på sin personlige valgkamp.

Det mener Dansk Folkepartis spidskandidat i København, Birthe Skaarup. Hun kritiserer især Frank Jensen for at lade LO finansiere dele af den socialdemokratiske valgkamp i København.

- LO styrer jo hele deres valgkamp. De giver nogle penge til ham, og de vil have noget for de penge. Det ved vi, for de har lavet en kontrakt med ham og SF og Enhedslisten, siger Birthe Skaarup med henvisning til den kommunalpolitiske aftale, som LO Storkøbenhavn for nylig indgik med S, SF og Enhedslisten.

Skaarup, der selv kommer fra Folketingets tredjestørste parti, mener, at de stigende valgkampsbudgetter er en ærgerlig tendens i lokalpolitik og kan skade kandidater, der ikke har store fagforeninger og partier i ryggen.

- Det er bekymrende på den måde, at de partier og kandidater, der ikke har så mange penge til rådighed, ikke bliver vist så meget i bybilledet, siger hun.

Birthe Skaarup bruger selv mellem 25.000-50.000 kroner på sin valgkamp. Halvdelen af pengene stammer fra Birthe Skaarups egen privatøkonomi, mens den anden halvdel er finansieret af Dansk Folkepartis partikasse.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere