Frit spil hos Egedals rejse-borgmester

I Egedal Kommune er det fint med den borgerlige borgmester, at rejsepengene bruges, som politikerne har lyst til - også vingårde kan få et skattebetalt besøg, bare turen hedder noget andet i programmet!

Den borgerlige lokalliste-borgmester Svend Kjærgaard Jensen er en ydmyg mand. Selv om han – som den sidste i rækken af fem borgmestre – er kandidat til Ekstra Bladets hæderspris Bedste Byrådsskandale, er der ingen store armbevægelser, da vi overrækker ham nomineringen ledsaget af en stor buket blomster.

Borgmester Kjærgaard har sikret sin Egedal Kommune nomineringen for sin kamp for at skaffe sine byrådsmedlemmer og ansatte fremragende rejsebetingelser.

Derfor kunne en stor delegation fra Egedal kommune i maj sidste år tage på studietur til Firenze, hvor den ifølge programmet blandt andet stod på flere ’museumsbesøg’.

– Vi er meget imponerede over jeres museumsbesøg. En nærmere gennemgang af bilagene viser jo, at det i virkeligheden er besøg på vingårde.

– Jeg var ikke med på turen, så jeg ved ikke, hvad man besøgte. Men jeg tvivler nu på, at man var på en vingård.

– Det var budgetteret som museumsbesøg, men viste sig altså at være besøg på en vingård.

– Ja, det er da muligt, det er foregået på den måde. Det tør jeg ikke sige. Jeg var ikke selv med, så jeg kan ikke svare præcist på det. Jeg ved, de var til et frokostarrangement nede på en vingård.

– Men det er dig, der er chef for butikken?

– Jo jo – og de har helt frihed til at bruge rejsepengene, som de vil.

– Vi mener også, du fortjener hæder for en anden sag. Den hvor din kommunaldirektør tog konen med på ferie betalt af skatteyderne?

– Nej, den er jo ikke blevet betalt af skatteyderne, for han har jo indbetalt pengene senere.

– Så kan man måske kalde det et udlæg i nogle måneder, indtil Ekstra Bladet bad om aktindsigt?

– Det har du nok lov til.

Du skal have et stort tillykke i hvert fald!

Tak. Ja, men tak for i dag så, siger borgmesteren og sætter kurs mod kontoret med hænderne fulde af diplom, gave, valgplakat og blomster.

Download Ekstra Bladets diplomtil Svend Kjærgaard Jensen, samt vores fine valgplakatog flyertil ham!

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere