EB giver kampagnestøtte til drukborgmester

Borgmester Kaj Petersen var ikke vild med Ekstra Bladets besøg, da han og partibossen Helle Thorning-Schmidt forleden delte valgløfter ud i Guldborgsund. Se her hvorfor!

Helle Thorning-Schmidt var bestemt ikke stolt ved situationen, da Ekstra Bladet mødte op med 'valgstøtte' til S-borgmester Kaj Petersen! (Foto: ekstrabladet.tv)
Helle Thorning-Schmidt var bestemt ikke stolt ved situationen, da Ekstra Bladet mødte op med 'valgstøtte' til S-borgmester Kaj Petersen! (Foto: ekstrabladet.tv)

Nu skulle man tro, at kampagnestøtte under valgkampen er en drøm for trængte kommunalpolitikere. Men det var ikke lige den reaktion, Ekstra Bladets udsendte fik i Guldborgsund, da vi i sidste uge 'hjalp' borgmester Kaj Petersen.

Mens han fik rundt i byens gader og delte rundhåndet ud af partiets røde roser og valgløfter, hjalp vores valgpatrulje ham nemlig med at minde vælgerne om, at de har en særdeles rundhåndet borgmester, når der skal drikkes igennem på kommunens regning.

Men hverken Kaj Petersen - eller den hidkaldte partiboss Helle Thorning-Schmidt - synes, at det var sjovt.

- Jeg ved ikke, hvad du snakker om. Jeg skal ind til et møde, lød det fra Helle T., da vi ville høre, om hun var stolt over sin drukborgmester.

Kaj Petersen selv var heller ikke vild med de blomster og den flaske, vi havde taget med, så han kunne styrke valgkampen yderligere. Faktisk truede han helt alvorligt med at ringe efter politiet.

Se det diplom, Ekstra Bladet har givet Kaj Petersen for nomineringen til Bedste Byrådsskandale!

Download Ekstra Bladetsfine valgplakatog flyertil Kaj Petersen!

Se de to 'Sossers' reaktion i tv-indslaget herover! Og glæd dig til flere EB-valgkampagner fra hele landet, når vi de kommende dage konfronterer lokale politikere med valgløfter, de helst vil glemme!

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere