Fuld Århuskandidat bortvist fra tv-studie

En stærkt beruset spidskandidat for lokallisten med det vel nok frækkeste navn i kommunalvalgkampen, Liste P.I.K., blev onsdag bortvist fra TV2 Østjylland

Liste P.I.K. gør ikke meget for at blive taget seriøst som politisk parti. Til gengæld ser de ud til at more sig gevaldigt. (Foto: listepik.dk)
Liste P.I.K. gør ikke meget for at blive taget seriøst som politisk parti. Til gengæld ser de ud til at more sig gevaldigt. (Foto: listepik.dk)

Valgkampen nåede lidt af et pinligt lavpunkt, lige inden TV2 Østjylland onsdag aften begyndte at sende sit direkte valgprogram med topkandidaterne til valget i Århus.

Spidskandidaten for den lille Liste P.I.K., Mikkel Weihrauch, var ifølge øjenvidner stangstiv og blev bortvist fra studiet, inden udsendelsen gik i gang, skriver stiften.dk.

Planen var, at han fra en plads på første række sammen med kandidater fra andre små lister skulle have mulighed for at deltage i debatten med Wammen, Bjerregaard og de øvrige spidskandidater.

Stank af spiritus da han ankom
- Vi var nødt til at bede ham forlade studiet. Det var vores helt klare indtryk, at han havde nydt andet end danskvand i løbet af dagen, og han blev ved med at råbe op og afbryde under optakten. De øvrige gæster og tilskuere bad os om at fjerne ham, og det kunne vi ikke sidde overhørigt, fortæller nyhedschef Nick Horup, TV2 Østjylland til stiften.dk.

Avisens redaktionschef, Hans Petersen, var udsendelsens valgekspert. Han oplevede optrinnet fra første parket.

- Da han kom ved 18-tiden, stank han af spiritus, og receptionisten bad ham gå, fordi han var for beruset. En pige i hans følge spurgte, om resten af selskabet ikke måtte komme ind, selv om deres formand var stiv. Det fik de ikke lov til, fortæller Hans Petersen til stiften.dk.

Råbte op og drak øl
Mikkel Weihrauch blev alligevel lukket ind - af Nick Horup og mod at love at opføre sig ordentligt.

Det løfte holdt han bare ikke ret længe.

- Han fortsatte med at drikke øl og råbte op i studiet. Der var udbredt tilfredshed med, at han blev smidt ud, inden udsendelsen gik i gang, siger Hans Petersen.

Det var onsdag aften ikke muligt at komme i kontakt med Mikkel Weihrauch.

Man kan besøge den frimodige Liste P.I.K. på www.listepik.com.

1 af 2 Mikkel Weihrauch, også kendt som Charmøren, the go-getter, Mr. Big og In-and-out. (Foto: listepik.dk)
2 af 2 Liste P.I.K. gør ikke meget for at blive taget seriøst som politisk parti. Til gengæld ser de ud til at more sig gevaldigt. (Foto: listepik.dk)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere