Eva Kjær Hansen danner par med Berlusconi

Den danske fødevareminister og italiens ministerpræsident står skulder ved skulder, når klodens sultproblemer skal diskuteres af toppolitikere i Rom næste uge

Eva Kjær Hansen - nu sammen med Berlusconi. (Foto: Jakob Jørgensen)
Eva Kjær Hansen - nu sammen med Berlusconi. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den danske fødevareminister Eva Kjer Hansen får en central rolle, når toppolitikere fra hele verden mødes i Rom for at diskutere klodens voksende sultproblemer.

Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) bliver næstformand og den italienske ministerpræsident Silvio Berlusconi formand, når toppolitikere fra hele verden 16.-18. november mødes i Rom for at drøfte sult og den alvorlige globale fødevaremangel.

Berlusconi har også andre...
De europæiske lande under FN's fødevare- og landbrugsorganisation (FAO) udpeger Eva Kjer Hansen som en af de i alt syv næstformænd, der udpeges fra de syv regioner under FAO.

Fødevaretopmødet er indkaldt på baggrund af de stadigt voksende globale sultproblemer.

Mødet, der samler fødevare- og landbrugsministre fra alle FOA's 192 medlemslande plus en lang række af regeringschefer, ventes at munde ud i det hidtil mest markante forslag om at sætte fødevaremanglen i seriøst fokus.

1 af 2 En glad mand, italiens ministerpræsident Berlusconi. Om det er udsigten til at have Eva Kjær Hansen ved sin side, der får smilet frem, er dog ikke til at sige... (Foto: AP Photo/Tano Pecoraro)
2 af 2 Eva Kjær Hansen - nu sammen med Berlusconi. (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere