Polititalsmand anklages for misbrug af telefon

Talsmanden for Københavns Politi, Flemming Steen Munch, der stiller op for Venstre i København, anklages for at misbruge sin tjenestetelefon

Talsmand for Københavns Politi, Flemming Steen Munch, bliver nu beskyldt for at misbruge politiets midler i sin valgkamp for at komme i Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, skriver B.T.

På Venstres hjemmeside står nummeret til Flemming Steen Munchs tjenestetelefon som kontakt, hvis københavnere vil ringe og høre, hvorfor de skal sættes deres kryds ud for netop ham den 17. november.

- Jeg synes, at det er en skandale, at han bruger sin tjenestetelefon og i det hele taget udnytter sin stilling i Københavns Politi på den måde, som han gør for at komme i medierne. Det burde han slet ikke have lov til, siger Lars Aslan Rasmussen, der sidder i Borgerrepræsentationen for Socialdemokraterne.

Flemming Steen Munch kan ikke se noget forkert i, at borgere kan ringe til ham som Venstre-kandidat på sin polititelefon.

- Det er det mobilnummer, som jeg altid bruger. Som du ved, kan man få fat i mig 24 timer i døgnet, men hvis nogen ringer op til den og vil tale med mig i forbindelse med valget, så beder jeg dem om at ringe op på min private fastnet, siger Flemming Steen Munch til B.T.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere