Motorvej er allerede på vej

En motorvej mellem Holstebro og Herning er allerede på vej, siger De Radikale, efter forlydender om, at motorvejen er en del af kommende finanslovaftale

Der kommer under alle omstændigheder en motorvej mellem Holstebro og Herning.

Det siger den radikale trafikordfører, Johs Poulsen, efter forlydender om, at en ny motorvej mellem de to byer er en del af den kommende finanslovaftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti.

- Det er en gave, som vi andre har lagt på skinner. Nogle af os smiler og tænker, at det har ikke været så dyrt for regeringen, for mange af os har vidst, at den vil under alle omstændigheder blive bygget, siger Johs Poulsen.

I trafikaftalen fra januar blev det aftalt at lave en forundersøgelse. Og for nylig blev det på radikal foranledning besluttet at afsætte penge til en såkaldt VVM-undersøgelse, oplyser han og peger på, at der dermed reelt er taget en beslutning. Transportminister Lars Barfoed har ifølge Johs Poulsen flere gange sagt, at "vi laver kun VVM undersøgelser på de strækninger, vi under alle omstændigheder vil bygge".

Ifølge Jyllands-Posten er en ny motorvej mellem Herning og Holstebro en del af kompromisset i de finanslovforhandlinger, der i slutspurten handler om placeringen af det kommende sygehus i Midtjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere