Loft over ældremad på 45 kroner

Finanslovsforhandlinger drejer sig ikke om, hvem der vinder, sagde Pia Kjærsgaard på vej ind til møde med Claus Hjort Frederiksen

Pia Kjærsgaard er sammen med resten af DF-toppen til forhandlinger hos finansministeren igen i dag. (Arkivfoto: ekstrabladet.tv)
Pia Kjærsgaard er sammen med resten af DF-toppen til forhandlinger hos finansministeren igen i dag. (Arkivfoto: ekstrabladet.tv)

Regeringen og Dansk Folkeparti genoptog i dag klokken 10.00 forhandlingerne om næste års finanslov.

Parterne er foreløbig blevet enige om et loft over ældremad på 45 kroner.

På vej til sit møde med Claus Hjort Frederiksen forklarede, Pia Kjærsgaards leder den ventende presse, hvad det ikke handler om:

- En finanslov handler ikke om, hvilke partier der sejrer, og hvilke der taber, men om at få den bedste aftale for danskerne.

Influenzavaccinen og sygehuset
I baggrunden stod kronprinserne Kristian Thulelsen Dahl og Peter Skaarup tålmodigt, trippende før mødet med finansministeren.

På DF-toppens huskeliste står blandt andet influenzavaccine.

- Den skal vi have bredt ud til så stor en del af den danske befolkning, som muligt, sagde Pi Kjærsgaard før dagens møde.

Desuden vil regeringens støtteparti have ændret formuegrænsen for ældrechecken, og får også placeringen af et nyt supersygehus en væsentlig rolle under mødet i Finansministeriet.

Sygehuset bør ligge i Aulum, mener DF.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere