Annonce:
Annonce:

Khader får toppost

Naser Khader, der siden han gik til De Konservative har været uden ordførerskaber, får posterne som integrationsordfører og udenrigsordfører. Nyt udspil på vej

Annonce:
Følg Politik

Naser Khader får nu sit politiske comeback hos De Konservative. Siden han trådte ind i regeringspartiet i marts har han været uden ordførerskaber, men fremover skal han være både integrationsordfører og udenrigsordfører.

- Det er to områder, der interesserer mig meget. Her kan jeg kombinere den nationale værdikamp med den globale, siger han og fortsætter:

- Det drømmeordførerskaber for mig, og jeg er glad og beæret over, at Det Konservative Folkeparti har taget så flot imod mig. Det er en tillidserklæring, og det er her mine hovedkompetencer ligger.

Khader overtager posten som integrationsordfører fra Helle Sjelle og udenrigsordførerskabet fra gruppens næstformand, Tom Behnke. Naser Khader beholder sin plads i Udenrigspolitisk Nævn, som han havde, allerede inden han kom til De Konservative.

Integrationsordførerskabet har været under opsejling i nogen tid. Gennem nogle måneder har Naser Khader i samarbejde med partiformand Lene Espersen og gruppeledelsen arbejdet på et større integrationsudspil, som ventes præsenteret snart.

Udnævnelsen til integrationsordfører kommer i øvrigt på dagen, hvor den radikale Marianne Jelved indtager samme post for sit parti. Dermed er der lagt op til konfrontation mellem de to, der, mens Khader var radikal, ofte tørnede sammen om linjen. Den radikale kurs på integrationsområdet var en medvirkende årsag til, at Khader forlod partiet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: