Amerikanerne er vilde med Hillary Clinton

Den tidligere udenrigsminister er i øjeblikket den mest populære politiske figur i USA

Hillary Clinton, der netop efter eget valg er fratrådt som udenrigsminister, er for tiden den mest vellidte politiker i USA og et pænt stykke foran præsident Barack Obama ifølge en ny meningsmåling.

61 procent af de adspurgte har et positivt syn på Clinton, mens 34 procent er negativt indstillet over for hende ifølge en måling fra Quinnipiac University.

Barack Obama er vellidt af 51 procent - en nedgang i forhold til den forrige måling - mens 46 procent ikke bryder sig om præsidenten.

Andelen som synes Obama gør et godt stykke arbejde, er faldet til 46 procent fra 53 procent i december.

- Hillary Clinton slutter sin tid som udenrigsminister som den klart mest populære aktør på den USA's politiske scene, fastslår Peter Brown fra Quinnipiac-universitets meningsmålingsinstitut.

Resultatet af målingen blandt 1772 registrerede vælgere vil nære de mange spekulationer om Hillary Clintons eventuelle ambitioner om at gå efter præsidentposten i 2016 ifølge nyhedsbureauet AFP.

Demokraten har indtil nu sagt, at hun ikke planlægger at vende tilbage til politik. Hun ønsker at slappe af og bruge mere tid sammen med sin familie efter to årtier i offentlighedens rampelys.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere