Obama ville gå!

Demokraten Anthony Weiners frække fotos på Twitter kan koste ham politisk karriere

Anthony Weiner ser nu tænksom ud! (Foto: AP/Richard Drew).
Anthony Weiner ser nu tænksom ud! (Foto: AP/Richard Drew).

'Hvis det var mig, så ville jeg gå af'. Så kontant kommenterede præsident Barack Obama, i et TV-interview på NBC mandag, sin partifælle Anthony Weiners belastende og udfordrende 'fotoservice' på Twitter - hvor den 46-årige ægtemand sendte frække billeder af sig selv til forskellige kvinder, skriver Dagbladet.no.

Tilsvarende har flere andre fremtrædende medlemmer af Det demokratiske parti gjort sig til talsmænd for, at Weiner bør trække sig som medlem af den amerikanske kongres.

Anthony Weiner har dog endnu ikke fulgt de gode råd, men i første omgang kun søgt om orlov fra kongressen i en kortere periode.

Mandag fik Anthony Weiner så bevilget orloven, som han i følge eget udsagn vil bruge til: 'At blive en bedre ægtemand og en sundere person'.

Sagen kort
For godt 14 dage siden kom det frem, at det demokratiske kongresmedlem Anthony Weiner havde sendt frække fotos er af sig selv til forskellige kvinder på Twitter. I første omgang benægtede den 46-årige borgmesteraspirant m.m. alle anklager, men erkendte dog siden sin helligbrøde - der nu truer med at koste ham en ellers lovende politisk karriere.

0 kommentarer
Vis kommentarer