3F: Pia K. er en stor løgner

Fagforbundet 3F går til offentligt angreb på Dansk Folkeparti, som med efterlønsaftalen 'har bedraget sine vælgere'. - Svøbt i løgn og fortielser har Pia Kjærsgaard lokket lønmodtagere til at stemme på DF, siger formand Poul Erik Skov Christensen

Danmarks største fagforbund, 3F, skyder med skarpt efter Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti efter det, som forbundet kalder den største kovending i dansk politiks historie.

Det sker efter DF's aftale om en efterlønsreform med regeringen.

Læs også: Pia K.: - Jeg har holdt mine løfter.

I en omfattende kampagne i landets aviser kalder 3F Pia K. for statsminister Lars Løkke Rasmussens 'løftebrud', og bringer tidligere citater, hvor DF-formanden og andre fremtrædende medlemmer af partiet offentligt lover, at de ikke vil være med til at røre efterlønnen.

Læs også: Poul Madsens leder: Løftebrud.

- Det er buschaufføren, kassedamen, smeden, mekanikeren, bankassistenten, hjemmehjælperen... De mennesker skal vide, at står det til Dansk Folkeparti, så er deres efterløn og folkepension ikke i fare, citeres Pia Kjærsgaard eksempelvis for at have sagt 15. januar i år.

Et stort bedrag
Den og andre udtalelser viser ifølge 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen, at Pia Kjærsgaard bevidst har ført sine vælgere bag lyset.

- Svøbt i løgn og fortielser har Pia Kjærsgaard lokket lønmodtagere til at stemme på Dansk Folkeparti. Hun har ved stort set hver eneste lejlighed fremstillet sig selv som efterlønnen og folkepensionens forsvarer. I dag har hun afsløret, at det hele var et stort bedrag, siger Poul Erik Skov Christensen, der kalder det den største kovending, han har oplevet i dansk politik.

En social tragedie
- Det er det skæveste politiske indgreb i årtier. Det er direkte vendt imod de lønmodtagere, der har mindst og har det sværest. Nu kan direktører, veluddannede og andre velbjærgede, der har fået store skattelettelser, sidde og godte sig sammen med Pia Kjærsgaard. For 3Fs medlemmer er det bare ufattelig trist, siger han til 3F's hjemmeside.

- Mange tusinde lønmodtagere må nu vinke farvel til en respektfuld afsked med arbejdsmarkedet. Uden job, uden dagpenge, uden efterløn og uden mulighed for at få kontanthjælp. Regeringen, de radikale og Dansk Folkeparti har i dag sagt ja til en aftale, der for tusindvis af danskere bliver en social tragedie, forudser Poul Erik Skov Christensen.

Er du enig i, at Pia Kjærsgaard har ført sine vælgere bag lyset? Deltag i debatten herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer