Liberal Alliance vinder to Venstrefolk

De københavnske lokalpolitikere Lars Dueholm og Heidi Wang hopper fra Venstre til Liberal Alliance

To kendte lokalpolitikere i København forlader Venstre til fordel for Liberal Alliance. Gruppeformand i Borgerrepræsentationen, Lars Dueholm, hopper af, fordi han ikke finder Venstre liberalt nok.

Heidi Wang, medlem af beskæftigelses og integrationsudvalget, går til Liberal Alliance, på grund af regeringens udlændingepolitik.

- Pointsystemet var dråben for mig. Jeg kan bedre forene mig selv som menneske og politiker hos Liberal Alliance. Pointsystemet er uliberalt, fordi vi bestemmer, hvem danskerne må gifte sig med, siger Wang til berlingske.dk.

Dueholm mener, at Liberal Alliance er det ægte liberale parti i dag.

- Det er partiet, som tør se i øjnene, at den måde vi har indrettet os på med verdens højeste skattetryk og verdens største offentlige sektor, at det kan simpelthen ikke blive ved i en globaliseret verden, siger han til berlingske.dk.

LA klapper i hænderne og de to nye medlemmer, som efterlader en noget barberet gruppe på Københavns Rådhus. Den består nu af fire personer.

- Jeg er glad for hvert eneste nye medlem, vi får. Men det er klart, at det er noget særligt, når en tredjedel af Venstres gruppe i København melder sig ind hos os, siger formanden for LA Anders Samuelsen i en pressemeddelelse.