Nej tak til fad-bamse

Den førhen så festlige statsminister blev fornærmet, da Ekstra Bladets udsendte bød på gratis øl på brandvarm café

– Hold nu op, Jan,  lød det bistert fra statsminister Lars Løkke, da Ekstra Bladets elskværdige udsendte kom ilende med en sval fadbamse under V-valgmødet på en kvælende varm café. (Foto: Benjamin Kürstein)
– Hold nu op, Jan, lød det bistert fra statsminister Lars Løkke, da Ekstra Bladets elskværdige udsendte kom ilende med en sval fadbamse under V-valgmødet på en kvælende varm café. (Foto: Benjamin Kürstein)

Statsministerens transformation fra Lars Livlig til Lars Kedelig er ganske markant.

I hvert fald takkede statsminister Lars Løkke Rasmussen i går pænt nej tak til en dejlig kold og ikke mindst gratis fad-bamse. Øl-afvisningen faldt tilmed på aftenen før kommunal- og regionsvalget.

Løkke var mødt op på vælgermøde på Café Den Blå Hund på Frederiksberg – for at støtte op om de to V-spidskandidater i hovedstaden: Pia Allerslev, København og Jan E. Jørgensen, Frederiksberg.

Ilede til undsætning
Der var kvælende varmt på caféen, og Ekstra Bladet frygtede, at statsministeren ville kollapse i varmen.

Vi ilede derfor til baren for at få skænket en fad-bamse – af den slags, som Løkke, i hvert fald indtil bilags-sagen skyllede ind over ham i foråret 2008, aldrig tidligere takkede nej til.

Men da vi bød statsministeren den svalende øl, var det så som så med taknemmeligheden:

– Hold nu op, Jan.

Ekstra Bladets udsendte måtte derfor selv drikke fad-bamsen for næsen af Løkke, der i stedet nippede til et glas danskvand.

Fint med fadøl, men  ...
I sin valgkamp-tale bemærkede Løkke, at ’Ekstra Bladet er stærkt optaget af, at der skal indgå en fadøl i arrangementet’, men fastslog over for de mange fremmødte V-græsrødder, at valgkampen endnu ikke var slut:

– Det er fint med en fadøl, men det er bedst at vente til i morgen (i dag, red.) efter klokken 20 (hvor valgstederne lukker, red.).

Men, Lars Løkke, har du slet ikke fået dig en fad-bamse under valgkampen?

– Nej, jeg har mest været rundt på plejehjem og hospitaler. Sådanne steder konsumerer man typisk ikke fadøl.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere