DF skal styre integrationen

23 procent af københavnerne vil gerne have DF's spidskandidat som integrationsborgmester i København. Tallet overrasker den siddende integrationsborgmester

Knap hver fjerde københavner ser gerne, at Dansk Folkepartis kandidat bliver integrationsborgmester i København. Det viser en meningsmåling, som Gallup har lavet for TV2/Lorry og Berlingske Tidende.

23 procent svarer således ifølge TV/Lorry, at det er en god idé, at Carl Christian Ebbesen (DF) bliver Københavns næste integrationsborgmester.

Det tal overrasker den siddende integrationsborgmester Jakob Hougaard (S).

- En integrationsborgmester skal være med til at skabe positive møder imellem indvandrere og danskere. Jeg mener, at Dansk Folkeparti står for det modsatte. Og derfor tror jeg, det er et problem for København, hvis Dansk Folkeparti får posten som integrationsborgmester, siger han til TV2/Lorry.

Carl Christian Ebbesen (DF) mener derimod, at Socialdemokraterne totalt har svigtet i forhold til integrationen i København.

- Derfor skal der nye metoder på banen for at sikre, at vi får en ordentlig integration, siger han til tv-stationen.

I undersøgelsen svarer 58 procent af københavnerne, at det er en dårlig idé, at Carl Christian Ebbesen bliver integrationsborgmester.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere