Naser Khader som overborgmester

Naser Khader stiller op som de borgerliges spidskandidat til overborgmesterposten i Københavns Kommune

Naser Khader går nu hårdt ind i kampen om at overtage magten i København, når Ritt Bjerregaard træder tilbage i slutningen af året. De borgerlige partier har overtalt den nyudklækkede konservative politiker til at stille op som de borgerliges spidskandidat til overborgmesterposten i Københavns Kommune, skriver Ekstra Bladet onsdag.

Partiledelserne for Venstre og konservative i København er efter en kort, hemmelig møderække med enkelte ministre blevet enige om en fælles borgerlig spidskandidat til overborgmesterhvervet: Folketingsmedlem Naser Khader.Socialdemokraten Frank Jensen får således kun lov til at være favorit til posten i en uge.

- Skal vi slå Frank Jensen, kræver det, at vi står ubrydeligt sammen, siger en kilde i bestyrelsen for Venstres vælgerforening til Ekstra Bladet.

Det forlyder, at Naser Khader i første omgang var afvisende over for at begive sig ind i nye politiske eventyr. Men efter at have været til kaffe på statsminister Anders Fogh Rasmussens kontor forleden, var han overtalt til at påtage sig den store opgave for de to borgerlige partier.

De to partiers nu forhenværende spidskandidater Pia Allerslev (V) og Mogens Lønborg (K) er ikke begejstrede for den nye udvikling, men interne kilder oplyser til Ekstra Bladet, at de begge står bag den nye spidskandidat.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen