Annonce:
Annonce:

'Åh nej - svigermor flytter med'

Det bliver tre generationer under samme tag, når Obama-familien indtager det Hvide Hus. Svigermor flytter med. Første rundvisning i aften

Barack Obama må finde sig i, at svigermor flytter med ind i Det Hvide Hus. (Foto: AP)
Barack Obama må finde sig i, at svigermor flytter med ind i Det Hvide Hus. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Politik

Han bliver måske verdens mægtigste mand - men slippe væk sin svigermor, kan han ikke. Marian Robinson, mor til Michelle Obama, flytter nemlig med, når Barack Obama og resten af familien flytter ind i det Hvide Hus den 20. januar.

Den 71-årige enke har sagt ja til at flytte med, når den berømte bygning for første gang i mange år indtages af en familie med små børn. Ifølge amerikanke medier har Marian Robinson ikke været vild efter at blive den første bedstemor i huset, men hun har sagt ja for at gøre overgangen nemmere for 10-årige Malia og 7-årige Sasha.

'Ikke nok plads'
Michelle Obama har fortalt magasinet Newsweek, at hun tiggede og bad sin mor om at flytte med.

Annonce:

- Pigerne får brug for hende som en del af deres tryghedsfølelse, siger Michelle Obama, som ikke vil blande sig meget i præsidentens arbejde, men dog vil arbejde for bl.a. at forbedre arbejdende kvinders vilkår.

Marian Robinson har blandt andet passet de to piger, mens deres forældre har ført præsidentkampagne. I starten afviste hun at flytte med, fordi hun ikke mente, der var 'nok plads i huset', og hun ville ikke 'trænge sig på'.

Der er 132 værelser fordelt på seks etager i Det Hvide Hus, så mon ikke de tre generationer finder ud af at give hinanden plads.

Rundvisning i aften
Michelle Obama får i aften en rundvisning i familiens kommende hjem, når hun sammen med sin mand besøger George og Laura Bush.

Barack Obama mødes i dag for første gang siden det amerikanske valg med præsident George W. Bush, for at drøfte perioden frem til magtskiftet i Washington. Mødet sker under fire øjne, siger stabschef for Bush, Josh Bolten.

Annonce:

Efter en rundvisning i Det Hvide Hus ventes Bush og hans efterfølger at drøfte nogle af de største udfordring i den kommende tid - blandt andet den internationale finanskrise og Irak.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: