'Khader uegnet som formand'

- Jeg skulle have været partiformand fra begyndelsen. Khader mistede grebet om vælgerne, siger Anders Samuelsen

Anders Samuelsen mener, at det var en fejl at udpege Naser Khader som partiformand for Ny/Liberal Alliance. (Foto: Jakob Jørgensen)
Anders Samuelsen mener, at det var en fejl at udpege Naser Khader som partiformand for Ny/Liberal Alliance. (Foto: Jakob Jørgensen)
Følg Politik

Allerede da Ny Alliance blev stiftet for snart to år siden burde, det have været Anders Samuelsen og ikke Naser Khader, som var i spidsen.

Det sagde Anders Samuselsen sidst på eftermiddagen på et pressemøde, hvor hovedbudskabet var, at han nu er formand, fordi Naser Khader har meldt sig ud af partiet.

Det fremgik mogså af pressemødet, at Khader var blevet afsat som formand under alle omstændigheder.

Anders Samuelsen understregede mange gange, at det bestemt ikke er personlige ambitioner, som driver ham til at vælte Khader. Det er simpelthen en analyse af, at det ikke går at have en partiformand, som ikke kan hive partiet op i meningsmålingerne.

Ellers blev det et pressemøde med en del snak frem og tilbage. Om at Liberal Alliance ikke er ultra-liberale, om at det hele godt kan føles lidt latterligt og om, at Naser Khader er god nok, men ikke som partiformand.

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind