Annonce:
Annonce:

Khader sex-hånet ved debatmøde

Naser Khader hånet ved debatmøde: Din mor er god til blowjob, provokerede en tilhører, som efterfølgende har meldt Khader til politiet for trusler om vold

Naser Khader blev provokeret i en hidtil uset grad, da han i tirsdags deltog i et debatmøde. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Naser Khader blev provokeret i en hidtil uset grad, da han i tirsdags deltog i et debatmøde. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Politik

Naser Khader er blevet meldt til politiet, efter at han til et debatarrangement ifølge en 32-årig mand truede med vold. Det skriver politiken.dk. Debatmødet i tirsdags handlede om islam og sekularisme. Naser Khader var oplægsholder og paneldeltager og talte blandt andet om Mellemøstens reaktion på Muhammedtegningerne.

Den 32-årige mand rejste sig fra den bageste række og sagde: 'Naser, du snakker om ytringsfrihed, og at man skal finde sig i hån, spot og latterliggørelse. Så hils din mor og sig: hun er god til at give blowjob'.

Ifølge den unge mand rejste Naser Khader sig op og sagde 'Hvad siger du?' og begyndte at gå hen imod manden med ordene 'Jeg smadrer dig'.

Politikens beskrivelse af forløbet bygger tilsyneladende udelukkende på den 32-åriges udsagn, og forløbet afvises da også af arrangøren.

PET-folk greb ind
Den provokerende anmelder beskriver selv, hvordan Khader kaldte ham 'bøsse', før PET-agenterne greb ind og smed den 32-årige ud fra arrangementet.

Den anden deltager i debatmødet, forfatter og islamkritiker Helle Merete Brix, husker den unge mands udsagn, men ikke, at Khader skulle have sagt andet end 'hvad siger du?'.

Khader ser frem til retsssag
Khader afviser alle mandens anklager:

- Det tager vi i retten, hvis det kommer dertil - og det vil jeg glæde mig til. Han skal huske, det er ulovligt at indgive falsk anmeldelse, siger han til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: