Annonce:
Annonce:

Fru Fræk gav den gas på Foghs møde

Statsministeren, som ikke har det alt for nemt, fik støtte på Venstres landsmøde af sin private dansemus, Anne-Mette, og hendes 'Vild med dans'-makker Thomas Evers Poulsen

Anne-Mette Rasmussen blev endnu en gang kylet rundt af Thomas Evers Poulsen, så de slankede lår kom frem i lyset. (Foto: Anders Brohus)
Anne-Mette Rasmussen blev endnu en gang kylet rundt af Thomas Evers Poulsen, så de slankede lår kom frem i lyset. (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Politik

Festen var godt i gang, rødvinsglassene var tømt mere end én gang, og så kom overraskelsen på Venstres landsmøde i Herning.

Statsministerfruen, Anne-Mette Rasmussen, entrede dansegulvet sammen med partneren fra ’Vild med dans’, Thomas Evers Poulsen.

Hånd i hånd med Thomas
Hånd i hånd med Thomas kom hun ind i festsalen i Herning Kongrescenter. Og det var lige det, som skulle til, for at sætte festen i gang, Klapsalverne skyllede ned over parret.

Og så dansede de, for at få venstrefolkene til at glemme al snak om krise i regeringspartiet. En Anne-Mette i topform foran næsten 1000 venstrefolk. Smilende og glad. Vrikkende og lidt fræk. Parat til at vise venstrefolkene fra hele landet, at nu skal der festes, danses, grines.

I dag er det Foghs tur
Nok truer Lene Espersen, nok truer Helle Thorning-Schmidt, og nok har vælgerne ikke glemt Lars Løkke Rasmussens bilagssag. Men nu rykker venstrefolkene sammen, og som statsministerfrue giver man gerne en hånd – eller rettere en fod – med, når det gælder.

Det meste af dagen havde Anne-Mette Rasmussen siddet og lyttet til de kedelige politiske taler på landsmødet. Hørt sin mand tale om finanskrise og ansvarlighed. Om at regeringen har styr på det hele. Nu var det hendes tur. Nu dansede hun venstrefolkene varme.

Natten var Anne-Mettes. I dag skal Fogh vise, om han fra talerstolen kan skabe samme begejstring med ord, som Anne-Mette kunne med dans.

Læs om Venstres landsmøde og Foghs politiske trængsler i Ekstra Bladet Søndag

Køb eBladet herAnnonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: