Annonce:
Annonce:

Cindy McCain anklages for utroskab

Cindy McCain stod under præsidentvalget ved sin mands side. Men ifølge amerikansk blad har hun ikke altid været lige trofast. Se afslørende foto

Annonce:
Følg Politik

Cindy McCain, præsidentkandidat John McCains yngre, velhavende kone, er blevet afsløret i en hed affære med en anden mand, skriver National Enquirer.

Ifølge det amerikanske skandaleblad har adskillige vidner set smukke, blonde Cindy i øm omfavnelse med en mand med hestehale. Lidenskabelige kys og kram skulle ved flere episoder været blevet udvekslet mellem fru McCain og den langhårede kavaler.

- Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så Cindy McCain kysse og omfavne en anden mand, siger et øjenvidne til bladet.

Et andet øjenvidne så angiveligt Cindy McCain og den mystiske elsker kissemisse under en musikfestival i Phoenix i 2006.

Kyssede under festival
- Jeg tænke: Så find jer dog et værelse, siger den anonyme kilde, der trods forargelsen forevigede episoden med sit lommekamera.

Annonce:

Det afslørende foto er dog temmelig utydeligt, men den blonde kvinde blev ifølge amatørfotografen kaldt for 'Cindy' og identificeret som John McCains kone.

Cindy McCain, der er ejer af et alkoholimperium, er 18 år yngre end sin 72-årige senator-mand, som fornyeligt tabte det amerikanske præsidentvalg til den demokratiske modkandidat.

Skilt fra handicappet kone
John McCain var en gift familiefar, da han under en fest i 1980 mødte skønhedsdronningen Cindy. Cindy McCain har siden fortalt, at den flotte flådeofficer 'ikke kunne holde fingrene fra hende'. De blev gift et år senere, da John McCain var blevet skilt fra sin handicappede kone.

National Enquirer afslørede tidligere i år, at den demokratiske præsidentkandidat John Edwards havde haft en affære med en yngre kvinde. Edwards har siden erkendt forholdet. Bladet har også hævdet, at John McCains vicepræsidentkandidat Sarah Palin havde været utro med sine mands forretningspartner. Den anklage mangler stadig at blive bekræftet af andre kilder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: