Annonce:
Annonce:

Obamas vilde krav

Kommende præsident Obama tager ingen chancer, når hans kommende stab og ministre skal udpeges. Alt fra Facebook-profiler til rengøringsfolk undersøges

Obama - tjekker sine kommende ansatte grundigt. (Foto: AP)
Obama - tjekker sine kommende ansatte grundigt. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Politik

Hvis du går med drømme om at arbejde for Barack Obama, så skal du være forberedt på, at manden vil vide alt om dig, før du tilbydes en kontrakt.

Obama skal i den kommende tid hyre 7000 personer til sin administration og ministerier. Og alle skal udfylde et syv siders spørgeskema med 63 punkter, før de overhovedet kommer i betragtning til jobbet. 15 ministre og 200 ambassadører

Spørgsmålene handler om alt fra Facebook-profiler, rengøringshjælp og familie til banklån, personlige dagbøger og kontaktinfo på eventuelle elskerinder.

Den største del af spørgeskemaet handler ifølge CNN om ansøgeren/kandidatens og dennes families ejendomme og privatøkonomiske forhold. Men også eventuelle ansattes forhold og statsborgerskab skal oplyses - givetvis for at undgå de skandaler, som både Bush- og Clintonadministrationen oplevede.

Kender du Osama?
Desuden skal ansatte svare på, om de har haft kontakt med nogen, 'der kan give anledning til angreb på din person'. Obama selv blev under valgkampen anklaget for at have haft forbindelse til den radikale William Ayres - en 'kendt terrorist', som republikanerne understregede.

Sidste del af spørgeskemaet handler om kærester eller elskere, kontaktinformationer om dem. Endelig ønsker Obama at vide, om man har nogle fjender.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: