Annonce:
Annonce:

Nu sover Pia Kjærsgaard roligere

Pia Kjærsgaard er glad for, at statsministeren nu melder klart ud, at han genopstiller. Det giver mere ro i sjælen, siger hun

Annonce:
Følg Politik

Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard er tilfreds med, at statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) nu for første gang i denne valgperiode utvetydigt slår fast, at han stiller op til næste folketingsvalg.

- Det er den stærkeste udmelding han er kommet med, og det er positivt. Det er den melding jeg har efterlyst, og det er også en god melding i forhold til Venstres Folketingsgruppe og Venstres bagland, siger Pia Kjærsgaard.

DF's partiformand har været blandt de hårdeste kritikere af Anders Fogh Ramussens rejseaktiviteter og efterlyst mere nærvær fra statsministeren i den hjemlig politiske debat.

Anders Fogh Rasmussen svarer stadig ikke helt klart på, om han går efter en international toppost, hvis mulighederne byder sig. Men det er i orden mener Pia Kjærsgaard.

- Det kan jeg godt forstå, han gør. Der er ikke nogen mennesker, der kan give garantier. Hvis jeg fik tilbudt at blive dronning Margrethe af Danmark, så kan det også være, at jeg ville overveje det, siger Pia Kjærsgaard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: