Annonce:
Annonce:

Beskyldt for at gramse på Antorini

Videnskabsminister Helge Sander skældt ud af Christine Antorini for at tage hende på bagdelen

Helge pilfinger: Videnskabsminister Helge Sander kan ikke huske episoden med Christine Antorini. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Helge pilfinger: Videnskabsminister Helge Sander kan ikke huske episoden med Christine Antorini. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Annonce:
Følg Politik
Finanslovsforhandlingerne bød i mere end én forstand på højspændt drama.

Ekstra Bladet kan således afsløre, at videnskabsminister Helge Sander (V) beskyldes for at have gramset på S-uddannelses-ordfører Christina Antorinis bagdel op til finansforhandlingerne om en globaliseringsaftale.

Anklagen går ifølge Ekstra Bladets oplysninger ud på, at 58-årige Sander tog for sig af 43-årige Antorinis ene balle – i minuttet forud for starten af anspændte forhandlinger om globaliseringsaftalen fredag den 31. oktober. Drøftelserne var løbet ind i vanskeligheder og var derfor henlagt til Finansministeriets lokaler på den berømte stengang.

To bekræfter
Ekstra Bladet har talt med flere mødedeltagere. To af dem bekræfter at have set Sanders ene hånd tage godt fat om Antorinis balle, da hun passerede ham på vej ind i mødelokalet. Sander stod på det tidspunkt i døren og talte med finansminister Lars Løkke.

Christina Antorini ønsker dog hverken at af- eller bekræfte oplysningerne:

– Det har jeg ingen kommentarer til, siger folketingsmedlemmet til Ekstra Bladet.

Videnskabsminister Helge Sander benægter pure over for Ekstra Bladet at have gramset på S-uddannelsesordføreren.

Fik skældt huden fuld
Derimod bekræfter han, at Christine Antorini har beskyldt ham for at have gjort det.

Ansigt til ansigt skældte Antorini ministeren huden fuld i onsdags. Det skete, straks efter at globaliseringsaftalen var faldet på plads.

– Hun sagde til mig, at jeg havde opført mig upassende. At jeg skulle have været ubehagelig over for hende. Uden præcist at forklare, hvad jeg så skulle have gjort galt, siger Sander til Ekstra Bladet.

Under fire øjne
Det er en kendt sag på Christiansborg, at Sander er dame-glad. Og holder af kvindeligt selskab.

Ekstra Bladet har tidligere dokumenteret, at Sander i sin tid som minister påfaldende mange gange inviterer diverse kvinder på frokost. En af gangen. Under fire øjne. Og ofte i et listigt hjørneværelse på 1. salen i restaurant Zeleste ved Nyhavn. Frokosterne afholdes over repræsentationskontoen.

Flere gange inviterede Sander eksempelvis den kønne TV-journalist Lotte Thor på frokost. Det ministerielle formål med samtalerne stod aldrig rigtig klart, selv om Sander anstrengte sig for at forklare sig.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: