Annonce:
Annonce:

Jeg er stærkt pikeret

Annonce:
Følg Politik
Videnskabsminister Helge Sander ’er stærkt pikeret’ over beskyldningerne om, at han skal have gramset på sin politiske modstander, socialdemokraten Christine Antorini:

– Det er pure opspind. Da Antorini kommer og siger de her ting til mig – at jeg har været upassende – så svarer jeg til hende, at jeg da godt kan sige undskyld, men at det er en tom undskyldning, for jeg kan ikke huske det. Jeg kan ikke huske, hun gik forbi mig der i døren, eller vi sagde goddag, forklarer Sander til Ekstra Bladet.

– Jeg gik straks hen til min departementschef og spurgte ham, om han havde bemærket noget den pågældende dag. Jeg sagde: – Nu skal du være helt ærlig. Men det havde han ikke. Heller ikke de andre embedsmænd, vi spurgte.

Gået mod hinanden
– Vi hører, du har taget hende på bagdelen...

– Det er fuldstændig vanvittigt. Det kunne jeg aldrig drømme om. Det er særdeles upassende – vi står jo i et lokale med 15 mennesker. Vi står over for en afgørende og vanskelig forhandling. Jeg er virkelig stærkt pikeret over den her beskyldning.

– Jamen, så er I nok to, der er pikerede....

– Jamen, det er klart, vi stod jo der i døren, og derfor ....om vi er gået mod hinanden, det skal jeg ikke kunne sige, men jeg havde mine tanker et helt andet sted i de der alvorlige minutter.

– Det kan altså have været et utilsigtet uheld? Er dét det nærmeste, vi kan komme det?

– Det vil jeg ikke engang sige. Antorini henviser til en situation, hvor vi er ved at starte mødet. Jeg synes virkelig, det er urimeligt, hvis man bare kan slynge sådan en påstand ud. Der er intet, der dæmrer. Men der er jo mange forskellige måder: Lykke Friis på Københavns Universitet giver jo altid et knus, så det....

Det er da så lavt
– Kan du helt udelukke, at du har taget hende bagpå?

– Fuldstændig. Det er da så lavt.

– Er det sådan, at du nogle gange glemmer ting og sager – at du ikke kan huske, hvad du har gjort?

– Nu drikker jeg jo ikke. Så det sker faktisk aldrig. Jeg vil fastholde på det kraftigste, at det her er noget opspind. Jeg er ret sikker på, at det jeg siger her, er sandheden. Og er der nogen, der siger noget andet, så er det simpelt hen, fordi de står i ledtog med hende, siger videnskabsminister Helge Sander til Ekstra Bladet.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: