Annonce:
Annonce:

Sarah Palin hjem til kødgryderne

Det er blevet hverdag for den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin: Børnene skal have mad - og lækkert designertøj leveres tilbage

Annonce:
Følg Politik

Efter at have badet sig i rampelyset i det amerikanske præsidentvalg er den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin vendt hjem til kødgryderne i guvernørboligen i Wasilla, Alaska.

Palin, der er mor til fem, gik på kort tid fra at være ukendt lokalpolitiker til superstjerne, da hun i september overraskende blev valgt som præsidentkandidat John McCains makker.

Men nu er det igen hverdag for den 44-årige Alaska-guvernør. Palin brugte weekenden på at gennemrode klædeskabet for at finde ud af hvilke beklædningsgenstande, som tilhører Det Republikanske Parti.

- Hun kæmpede desperate med at sortere tøjet. Det er problemet: Børn mister tøj, og der skal gøres rede for det hele, siger Palins far, Chuck Heath, til amerikanske medier.

Palin kom under massiv kritik, da det kom frem, at hun for partiets penge havde købt tøj til sig selv sin familie for over 850.000 kroner. Palin forsvarede sig med, at tøjet slet ikke tilhørte hende.

Palin vil i de kommende dage tage til genmæle mod anonyme McCain-rådgivere, som har givet hende skylden for det republikanske valgnederlag. Det vil ske i interview med tv-stationerne Fox News, NBC og CNN. Hun har været nævnt som en mulig præsidentkandidat i 2012.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: