Sarah Palin hjem til kødgryderne

Det er blevet hverdag for den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin: Børnene skal have mad - og lækkert designertøj leveres tilbage

Efter at have badet sig i rampelyset i det amerikanske præsidentvalg er den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin vendt hjem til kødgryderne i guvernørboligen i Wasilla, Alaska.

Palin, der er mor til fem, gik på kort tid fra at være ukendt lokalpolitiker til superstjerne, da hun i september overraskende blev valgt som præsidentkandidat John McCains makker.

Men nu er det igen hverdag for den 44-årige Alaska-guvernør. Palin brugte weekenden på at gennemrode klædeskabet for at finde ud af hvilke beklædningsgenstande, som tilhører Det Republikanske Parti.

- Hun kæmpede desperate med at sortere tøjet. Det er problemet: Børn mister tøj, og der skal gøres rede for det hele, siger Palins far, Chuck Heath, til amerikanske medier.

Palin kom under massiv kritik, da det kom frem, at hun for partiets penge havde købt tøj til sig selv sin familie for over 850.000 kroner. Palin forsvarede sig med, at tøjet slet ikke tilhørte hende.

Palin vil i de kommende dage tage til genmæle mod anonyme McCain-rådgivere, som har givet hende skylden for det republikanske valgnederlag. Det vil ske i interview med tv-stationerne Fox News, NBC og CNN. Hun har været nævnt som en mulig præsidentkandidat i 2012.