Annonce:
Annonce:

Palin troede, Afrika var et land

Ifølge McCain-kilder var Sarah Palins uvidenhed chokerende. Hun troede, Afrika var et land og var kun klædt i en badekåbe, da hun mødte ansatte

Hvad siger du - er Afrika ikke et land? Reaktionen her er dog til et landmøde - men oplysningen om Afrikas status som verdensdel må have givet Palin et lidt fåret udtryk. (Foto: AP)
Hvad siger du - er Afrika ikke et land? Reaktionen her er dog til et landmøde - men oplysningen om Afrikas status som verdensdel må have givet Palin et lidt fåret udtryk. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Politik

Allerede i sidste uge begyndte McCains kampagnefolk at pege mod Sarah Palin, da synderne for en fejlslagen præsidentkampagne skulle udpeges.

Nu uddyber den ellers McCain-venlige og stærkt borgerlige tv-kanal Fox News anklagerne mod Palin, der dengang blev beskyldt for at være ustyrlig.

Ifølge anonyme kilder fra McCains kampagne troede Palin, at Afrika er et land.

- Hun forstod ikke, at Afrika et et kontinent og ikke et land og spurgte, om ikke Sydafrika bare var en region i landet Afrika og ikke et land i sig selv, siger Carl Cameron, Fox' politiske korrespondent i McCain-lejren.

Mødte McCains ansatte i badekåbe
Han citerer desuden de anonyme kilder for, at Palin ikke kunne nævne de tre lande i NAFTA - den nordamerikanske frihandels-aftale (Canada, USA og Mexico).

Annonce:

Bekymringen over udnævnelsen af Sarah Palin blev til åbenlyse frustrationer, da Palin før et tv-interview afviste at forberede sig med McCains personale. Det var i det interview, Palin kom med et fuldstændig håbløst svar på de politiske tiltag mod finanskrisen.

- Spørgsmålene var fair. Men efter interviewet angreb Palin rådgiverne. Hun ville have lov til at forsvare sig bagefter, men det ville rådgiverne ikke. De var bange for, at hun ville gøre skaden større, siger han og henviser til, at presset fik Palin til at krakelere.

- Der er historier om, at hun blev ondskabsfuld, når hun så presseklippene om morgenen. Hendes personale blev presset til tårer, fortæller den politiske korrespondent, der kun fik kilderne i tale mod at love, at oplysningerne først kom frem efter valget.

Det skal desuden have chokeret McCains folk, at Palin, da hun skulle hentes på sit hotel en morgen, kun havde en badekåbe på.

Palin er ifølge flere republikanere et oplagt emne som kandidat til præsidentposten ved næste valg.

Se hele indslaget her - og hør blandt andet studieværten spørge, om man ikke bare kunne give Palin et geografi-kursus

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: