Annonce:
Annonce:

Derfor falder kvinderne for Obama

Danske Anna Prai knoklede i døgndrift for at få Barack Obama valgt som præsident: - Jeg er lidt forelsket i ham, tilstår hun - hvad mener du er tiltrækkende ved Obama?

Annonce:
Følg Politik

CHICAGO (ekstrabladet.dk): - Jeg tror, at alle de kvindelige kampagnefolk var lidt forelskede i Barack Obama. Han udviser respekt for andre mennesker. Det tror jeg, kvinder falder for.

Anna Prai, en 32-årig københavner, har i de sidste tre måneder som frivillig i Barack Obamas kampagne udbredt hans evangelium om håb og forandring til de amerikanske vælgere.

Lettet og lykkelig over, at missionen nu er fuldført, fortæller Prai begejstret om sit syn på USA's nye præsident. Ind imellem lyder hun lidt som sangfænomenet Obama Girl, der hittede med ørehængeren 'I got a crush on Obama'.

Styrke og selvtillid
- Han er en mand med styrke og selvtillid. Og så har han et dejligt smil, siger danskeren, som selv har oplevet demokratens stærke karisma ved flere valgmøder.

Barack Obamas historiske valgsejr blev grundlagt ved hjælp af en banebrydende græsrodsorganisation med millioner af frivillige medarbejdere i hele landet. Anna Prai var stationeret i staten Colorado.

- Jeg følte, at verden var kørt af sporet. Det, at Obama er blevet valgt som præsident, giver mig håb om, at vi kan vende udviklingen, fortæller hun og fortsætter:

- Han taler anderledes end andre politikere og kan inspirere. Jeg tror, han kan forandre verden og den måde, som vi fører politik på, siger Prai, der snart vender næsen hjemad en stor oplevelse rigere.

Bliver du som kvinde også blød om hjertet ved synet af Obama? Hvad synes du er tiltrækkende ved ham - er det hans udstråling, hans smil eller de politiske visioner og fighter-ånd, der nu har bragt ham til tops?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: