Annonce:
Annonce:

Tilbyder topjobs til Kennedy-klanen

Barack Obama er i politisk gæld til Kennedy-familien og giver tunge poster i sin administration til en ny generation Kennedy'er

Annonce:
Følg Politik

CHICAGO (ekstrabladet.dk): Et døgn efter Barack Obamas sejr ved det amerikanske præsidentvalg bliver der spekuleret livligt i, hvem han har udset til nøgleroller i den kommende Obama-administration.

Obama har tænkt sig at tilbyde miljøjuristen Robert F. Kennedy Jr. jobbet som chef for den amerikanske miljøstyrelse EPA, oplyser hjemmesiden Politico. John F. Kennedys datter, Caroline Kennedy, er desuden kørt i stilling til jobbet som FN-ambassadør.

Demokraten Barack Obama er i dyb politisk gæld til Kennedy-familien, som på et kritisk tidspunkt under forårets primærvalg helhjertet støttede ham i striden mod rivalen Hillary Clinton.

Andre stjernenavne, der er i spil som medlemmer af Obamas kabinet, er tidligere udenrigsminister Colin Powell samt senator John Kerry og guvernør Bill Richardson.

Det er bekræftet at Rahm Emanuel, et demokratisk kongresmedlem fra Chicago, er blevet tilbudt jobbet som Obamas stabschef i Det Hvide Hus. Emanuel beskrives som en dygtig strateg og en hård hund med en fortid i Clinton-administrationen. Det ventes, at han takker ja til jobbet.

Barack Obama har etableret et kontor i Washington DC., som skal forberede hans indsættelse i præsidentembedet den 20. januar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: