Annonce:
Annonce:

Mød Obamas største fans

Brødrene Tom og Daniel Krieglstein er først i kø til den store valgfest i Chicago: - Vi er nok Obamas største fans, siger de til ekstrabladet.dk

Annonce:
Følg Politik

CHICAGO (ekstrabladet.dk): Der findes næppe større obamaniacs – et øgenavn for de unge, overbegejstrede Obama-tilhængere – end brødrene Krieglstein fra Chicago.

Tom og Daniel Krieglstein har fulgt Barack Obamas politiske lynkarriere på nærmeste hold. De har udbredt hans budskab om change og hope og arbejdet i døgndrift som frivillige i hans kampagne.

Det er derfor ikke et tilfælde, at brødrene er de allerførste i køen af snart 90.000 betalende tilskuere, som håber på at fejre en historisk sejr ved præsidentvalget sammen med Obama i Grant Park i nat.

- Jeg kom her ved syv-tiden i går. Det var koldt i nat, men jeg er vildt begejstret. Jeg får varmen, bare jeg tænker på muligheden for at få Obama som præsident, siger Tom Krieglstein og tilføjer:

- Vi er nok Obamas største fans.

Annonce:

Forlod kø for at stemme
Hans yngre bror Daniel gjorde ham selskab senere på aftenen. Daniel Krieglstein har kun forladt køen for at gøre sin borgerpligt og stemme.

- Du må selv gætte, hvem jeg stemte på, siger han til ekstrabladet.dk.

Brødrene Krieglstein mener, at USA har brug for en ny kurs. Tom Krieglstein er især begejstret over udsigten til at få en sort præsident.

- Det vil være en stor sejr for den sociale ligestilling. Derefter kan vi begynde at kæmpe for at få den første homoseksuelle præsident, siger han.

Venter en million fans
Der er i alt solgt 90.000 billetter til valgfesten i Grant Park, som med udsigt over Michigan Lake ligger smukt i det centrale Chicago.

De lokale myndigheder venter dog, at antallet af tilhængere i området omkring parken i løbet af aftenen vil nå op mod en million mennesker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: