De største politiske kiks

Se Obamas vicepræsidentkandidat bede en lam mand rejse sig op og George Bush erkende sex med Ronald Reagan. Mens vi venter på USA's næste præsident har vi lavet en top 5 på de største brølere

John McCain kommer kun lige ind på listen over de største amerikanske politiske kiks på YouTube. (Foto: AP)
John McCain kommer kun lige ind på listen over de største amerikanske politiske kiks på YouTube. (Foto: AP)

I anledning af dagens præsidentvalg har ekstrabladet.dk samlet en lille kavalkade af sjove fortalelser eller svipsere fra amerikanske toppolitikere og præsidenter.

I den lille kavalkade kan du blandt andet se, hvordan George Bush - den ældre - siger, at han har dyrket sex med Ronald Reagan. Heller ikke Obamas vicepræsidentkandidat var heldig, da han bad en mand rejse sig op ved et valgmøde. Manden sad i kørestol og har været lam i 27 år.

Også den nuværende præsident Bush er på listen, hvor vi desværre ikke har kunnet finde gode klip med Obama. På enkelte YouTube-klip siger han dog, at han er muslim, men de originale optagelser viser dog, at den udtalelse er klippet fuldstændig ud af sammenhængen.

McCains vrøvl er kun lige nok til at få ham ind i top 5, og Sarah Palins uheldige forsøg på at forklare finanskrisen og hendes løsning på den er mere ubehjælpsomt og pinligt end sjovt. Derfor er hun kun udnævnt til 'bobler'.

Bedøm selv samlingen herunder:

1. George Bush Sr. fortæller om sex med Ronald Reagan

2. Joe Biden beder en lam rejse sig op

3. Præsident Bush i desperat flugtforsøg

4: Reagans Ruslands-joke kom ud

5. McCain: Der er sagt grimme ting om jer - og jeg er helt enig

Bobler: Palin taler kulsort om finanskrisen og løsningen på den