Annonce:
Annonce:

Arnold: McCain en ægte actionhelt

Arnold Schwarzenegger var i dag ude og fiske stemmer for John McCain: - McCain er en ægte helt, sagde Californien-guvernøren

Annonce:
Følg Politik

John McCain, den republikanske præsidentkandidat, fik fredag aften lokal tid selskab af guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, ved et valgmøde i Columbus i svingstaten Ohio.

Schwarzenegger, der var hårdtslående filmhelt, inden han gik ind i politik, lagde ikke skjul på, hvem, han mente, der var den rigtige helt.

- John McCain har tjent sit land i længere tid som krigsfange end hans modstander har siddet i USA's Senat, sagde Schwarzenegger og tilføjede:

- Mine damer og herrer, jeg kan hun spillet helt i mine film. Men John McCain er en ægte action-helt, sagde guvernøren.

John McCain fortalte efterfølgende forsamlingen, at han følte, at hans kampagne med fire dage til præsidentvalget igen havde medvind.

- Jeg kender en sejrende kampagne, når jeg ser én. Vi er lidt bagud på point, men USA har brug for en ny retning, og vi vil kæmpe for det, sagde McCain.

Barack Obama, den demokratiske kandidat, havde tilbragt dagen med kampagnestop i Iowa, hvor han allerede har en betragtelig føring. Han fløj derefter hjem til Chicago for at fejre Halloween med sine døtre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: