Annonce:
Annonce:

McCain lover kamp til stregen

McCain-kampagnen sprudler af optimisme over interne meningsmålinger, der angiveligt viser, at John McCain haler ind på Obama

Annonce:
Følg Politik

John McCains rådgivere advarede i går mod at afskrive den republikanske præsidentkandidat på forhånd og påstod, at deres interne meningsmålinger viser tegn på et tæt opgør mod rivalen Barack Obama.

- Vi er helt oppe at køre over den seneste bevægelse i meningsmålingerne, siger kampagneleder Rick Davis og tilføjer optimistisk:

- Vi er vidner til, tror jeg, et af de største comeback, siden John McCain vandt primærvalget.

Rick Davis fortale desuden, at McCain-kampagnen vil bruge 60 millioner kroner mere end Obama-lejren på valgreklamer på tv i de næste tre dage. En påstand, som ikke helt stemmer overens med Obamas klare økonomiske fordel.

Fokus på svingstater
John McCain, en 72-årig senator fra Arizona, og Barack Obama, en 47-årig senator fra Illinois, vil i valgkampens sidste dage føre intens kampagne i svingstater, der hver i sær kan afgøre præsidentvalget på tirsdag.

McCain har i to dage besøgt Ohio, og han vil tilbringe weekenden i Virginia, Pennsylvania og New Hampshire. Ifølge meningsmålingerne er Obama foran i alle fire stater.

Obama holder føring
Obama vil udelukkende føre valgkamp i delstater, som George W. Bush vandt for fire år siden. Et snit af alle landsdækkende meningsmålinger giver Obama et forspring på over seks procentpoint.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: