Annonce:
Annonce:

Pia K: Forbyd tørklæder nu

Pia Kjærsgaard (DF) kæder i et nyhedsbrev diskussionen om tørklæder i danske retssale sammen med rygterne om Anders Foghs planer om EU-toppost

Pia Kjærsgaard mener ikke, at Danmark behøver se på, hvad andre lande gør, når nu vi mener, at tørklæder bør forbydes i danske retssale.  (Arkivfoto: colourbox.com)
Pia Kjærsgaard mener ikke, at Danmark behøver se på, hvad andre lande gør, når nu vi mener, at tørklæder bør forbydes i danske retssale. (Arkivfoto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Politik

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, er stadig ikke faldet ned oven på Domstolsstyrelsens beslutning om at tillade religiøse tørklæder i danske retssale

- Jeg forstår simpelthen ikke et pluk af, hvorfor det skal være så svært. Domstolsstyrelsens beslutning er uhyrlig og bør ændres, skriver hun mandag i partiets ugebrev.

Pia Kjærsgaard mener ikke, der er behov for at se på, hvordan andre lande har løst problemet.

- For det første ved vi det godt, Tyskland og Frankrig har eksempelvis forbud mod tørklæder i deres retssale og for det andet, hvorfor i alverden skal vi bekymre os om det? Hvis vi i Danmark mener, at tørklæderne skal forbydes i vore retssale, hvorfor gør vi det så bare ikke?

Ny kritik af Foghs EU-drømme
Dansk Folkepartis leder fortsætter i stedet spekulationen over i Anders Foghs eventuelle drømme om en EU-toppost:

- Spørgsmålet er om vi er ude i endnu et forsøg fra statsministerens side på at træffe eller undgå at træffe beslutninger alt efter, hvad der nu er optimalt set i forhold til hans internationale ambitioner. Man kan i hvert fald ikke undgå at få tanken.

Hun slår til sidst fast, at 'Tørklæder hører bare ikke hjemme i Danmark'.

- En person, der repræsenterer en offentlig institution, skal fremstå neutralt. En offentlig ansat skal ikke bruge sin stilling til at missionere for islam, lyder udgangsreplikken fra Pia Kjærsgaard denne uge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: