Statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) nærmeste medarbejdere i Statsministeriet har – sammen med departementschef Karsten Dybvads stab – været på kokkekursus.
Kokke-tryllerierne blev givet videre til Fogh-embedsmændene af chefkokken på Restaurant Mitt på Ydre Nørrebro i København, Jesper Paustian.
Kurset står skatteyderne i 10.800 kroner. Eller 1350 kroner for hver af de otte deltagere.
Madlavningskurset foregik 8. november sidste år. Altså midt under valgkampen, hvor Statsministeriets medarbejdere åbenbart havde ekstra god tid.
Kokkekurset varede fire timer og var afslutningen på et såkaldt kontorseminar. Ideen bag de kulinariske udfoldelser er at styrke samarbejdet i Statsministeriet ’gennem madlavning’.
En gang årligt
Det fremgår alt sammen af papirer, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.
Statsministeriet oplyser, at de enkelte afdelinger i ministeriet typisk en gang årligt afholder kontorkonferencer for at styrke ’samarbejde, kompetenceudvikling og de sociale relationer’.
Kurset foregik under valgkampen