Her er Lars Løkkes drukliste

Her er listen over Løkkes personlige bar-, café- og restaurantregninger, som ikke er udfyldt efter reglerne om repræsentation

Ekstra Bladet har fået aktindsigt i Lars Løkkes personlige bar- og restaurantregninger.(Foto: Finn Frandsen)
Ekstra Bladet har fået aktindsigt i Lars Løkkes personlige bar- og restaurantregninger.(Foto: Finn Frandsen)

Finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) har i perioden 2002-2007 igen og igen kikset, når det drejer sig om repræsentative bilag.

Igen og igen har han afleveret repræsentative bilag fra barer, caféer og restauranter til refusion i sit gamle indenrigs- og sundhedsministerium – uden at påtegne bilagene med formål og/eller deltagerkreds, som reglerne for repræsentation ellers siger man skal.

Af samme grund burde Løkke aldrig have fået udgifterne refunderet, men det fik han alligevel.

Mandag gav Sundhedsministeriets departementschef Chr. Schönau – lidt bagvendt – ministersekretariatet en røffel for, at embedsmændene ikke hjalp Løkke med at lovliggøre bilagene. Løkke modtager derimod ganske overraskende ingen kritik fra departementschefen.

Små beløb
Det er ikke store beløb, det drejer sig om. Snarere tværtimod. Tilsammen har 25 ’ulovlige’ bilag med ukendt repræsentations-formål stået skatteyderne i godt 4.600 kroner.

Det viser en nøje gennemgang af omkring 6.000 bilag for perioden 2002-2007, som Ekstra Bladet ad to omgange har fået aktindsigt i.

I alt har Lars Løkke Rasmussen fået godkendt repræsentative udgifter for bilag, som ikke opfylder reglerne, for i alt: 4.636 kroner. Fordelt på 25 ’ulovlige’ Løkke-bilag. Du kan se listen i boksen ved siden af.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen