Annonce:
Annonce:

V anklager Orla Hav for hykleri

For et år siden mente Orla Hav (S), at det var i orden at feste på skatteydernes regning. I dag mener han det modsatte. Hykleri, mener V.

Annonce:
Følg Politik

Topmålet af hykleri og en kovending af format. Det mener Venstres skatteordfører Torsten Schack Pedersen om Orla Havs (S) angreb på Lars Løkke Rasmussen i sagen om Lars Løkkes skatteyderbetalte cigaretter.

- For godt et år siden mente han, at det var helt på sin plads, at der skulle holdes kæmpefest på skatteborgernes regning. Nu mener han noget helt andet. Det er topmålet af hykleri, siger Torsten Schack Pedersen.

Festen, som Torsten Schack Pedersen hentyder til, var et julearrangement i 2006 for 41 medlemmer af regionsrådet for Nordjylland og ægtefæller, heriblandt Orla Hav. I alt 75.000 kroner ville festen komme til at koste plus udgifter til øl, vin, spiritus og transport.

Festen blev dog aflyst, da chefen for tilsynet med kommunerne i Nordjylland, statsamtmand Claus Rosholm, greb ind og fastslog, at arrangementet var i strid med loven. Det blev Orla Hav sur over og klagede til Lars Løkke Rasmussen, der dengang var indenrigsminister.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: