Annonce:
Annonce:

Kamal afhøres i denne uge

Det koster udlejeren Oliver Bahner 8000 kr. om måneden, at SFs folketingspolitiker Kamal Qureshi nægter at flytte

Kamal Qureshi har ikke kun kaldt sig ’Oliver’ i e-mails, men også ’Oliver Bahner’ og påstået at eje herskabslejligheden i Fiolstræde 12. (Foto: Anthon Unger)
Kamal Qureshi har ikke kun kaldt sig ’Oliver’ i e-mails, men også ’Oliver Bahner’ og påstået at eje herskabslejligheden i Fiolstræde 12. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Politik

Medlem af Folketinget for SF Kamal Qureshi afhøres allerede sidst i denne uge, erfarer Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet afslørede i sidste uge, at Qureshi under falsk navn har udlejet værelser til unge studerende i sin lejede herskabslejlighed i Fiolstræde 12 i København.

Qureshi har udgivet sig for at være ’Oliver’ i email-korrespondance med interesserede.

Kamal beklager at have brugt navnet ’Oliver’. Hensigten var ikke at udgive sig for at være udlejer Oliver Bahner.

Lodret løgn
Kamal ønskede blot en vis anonymitet. Den forklaring afvises nu pure af en af dem, som har fået fremvist et værelse af Kamal:

- Jeg havde til opgave at finde et værelse til min vens datter Spela, og vi tog sammen til Fiolstræde for at se på værelset.

Annonce:

- I døren mødte vi ham, der siden hen har vist sig at være folketingsmedlem Kamal Qureshi. På dørskiltet stod ’Oliver Bahner’. Så da døren til lejligheden blev åbnet, spurgte jeg den mørklødede mand, om han var Oliver Bahner. ’Ja, det er mig, og jeg ejer lejligheden her’ svarede manden, fortæller Andrej Krume til Ekstra Bladet.

8000 i tab pr. måned
Den rigtige Oliver Bahner meldte onsdag Kamal til politiet for bedrageri.

I forvejen har Kamal stævnet Bahner til politiet for aftalebrud. Kamal påstår, at han har en mundtlig aftale med Bahner om to års fremleje – selv om der kun eksisterer en kontrakt om seks måneders leje.

- Ved at anlægge sag trak Kamal sagen i langdrag. Han vidste, at der er omkring 14 måneders ventetid ved retten. Og i den ventetid kunne Kamal bare blive boende i lejligheden. Fogeden vil nemlig ikke gå ind i udsættelsesager, hvor der verserer en tvist, forklarer Oliver Bahner.

- Salget af lejligheden skulle finansiere en stor del af vores huskøb. Men med Kamal i lejligheden har den været usælgelig. Og det har kostet os 8000 kroner yderligere i huslån om måneden siden juni sidste år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kamal Qureshi.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: