Kamal Qureshi meldt for bedrageri

SFs folketingspolitiker Kamal Qureshi beskyldes for at misbruge sin udlejers navn i forbindelse med genudlejning

Kamal Qureshi er blevet meldt til politiet for bedrageri. (Foto: Stine Larsen)
Kamal Qureshi er blevet meldt til politiet for bedrageri. (Foto: Stine Larsen)

SF-folketingsmedlem Kamal Qureshi er i dag anmeldt til politiet for bedrageri.

Ejeren af Kamals leje-herskabslejlighed Oliver Bahner i Fiolstræde i Københavns Indre By står bag anmeldelsen. Oliver Bahner mener at kunne bevise, at Kamal underskriver sig med hans navn i forbindelse med at Kamal genudlejer værelser i den 202 kvm. store, to-etagers herskabslejlighed.

Underskrevet 'Oliver'
Således har en tidligere lejer af et værelse hos Kamal Qureshi, studerende ved Københavns Universitet Spela Zajec, indbragt Oliver Bahner for Huslejenævnet i den tro, at hun lejede værelset af Oliver Bahner - og ikke af Kamal Qureshi.

Lejeren og klageren Zajec har fået den opfattelse, fordi Kamal i e-mails til Zajec konsekvent har underskrevet sig som 'Oliver' - og fordi Oliver Bahners navn fortsat findes i opgangen i Fiolstræde.

I anmeldelsen til kriminalpolitiet anfører Bahner, at Kamal Qureshi 'uretmæssigt har udgivet sig for at være undertegnede, og underskrevet sig med mit navn og modtaget penge i mit navn'.

I anmeldelsen er vedlagt klagen til huslejenævnet og flere e-mails til fremlejer Zajec, hvor det tydeligt dokumenteres, at Kamal Qureshi har underskrevet sig med 'Oliver'. Men på intet tidspunkt sit rigtige navn.

Usædvanligt groft
- Kamals fremfærd er usædvanlig grov. I forvejen har han nægtet at fraflytte lejemålet, selv om han skulle være fraflyttet for over et halvt år siden. Vi forsøgte at sætte ham ud med fogedens hjælp, men så anlagde han retssag mod os. Den har vi så gået og ventet på siden. Jeg har også forstået, at han ikke går af vejen for at snyde sine fremlejere for depositum med videre. Tænk at en folkevalgt kan opføre sig sådan, siger Oliver Bahner til ekstrabladet.dk

1 af 3 Oliver Bahner har nu set sig nødsaget til at politianmelde folketingspolitikeren. (Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Ekstra Bladets omtale 9. juni 2007
3 af 3 Kamal Qureshi er blevet meldt til politiet for bedrageri. (Foto: Stine Larsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere