Barack Obama - en god muslim?

Medarbejdere hos Hillary Clinton afsløret som afsendere af e-mail, der påstår, at Barck Obama er muslim med planer om at ødelægge USA

Barack Obama - den sorte, demokratiske præsidentkandidat med mellemnavnet Hussein - er genstand for en smædekampagne, der påstår, at han står i ledtog med islamiske terrorister.

Nu er to medarbejdere fra Hillary Clintons præsidentkampagne blev afsløret som afsendere af e-mails, der siger, at den 46-årige senator fra Illinois er 'muslim' og har planer om at 'ødelægge USA indefra'.

- Hvordan gør man det bedre end at starte på det allerhøjeste niveau? Videresend denne e-mail til alle du kender, slutter beskeden.

Kristen kirke
Det var den sidste anbefaling, som kostede jobbet for Judy Rose og Linda Olson, da de begge sendte e-mailen videre til venner og bekendte.

- Vi har gjort det klart, at vi ikke tolerer denne form for aktiviteter. Vi har derfor bedt de to medarbejdere om at gå, siger Hillary Clintons talskvinde Mo Elleithee til amerikanske medier.

Barack Obama, søn af en hvid mor og en sort, kenyansk far, er vokset op i en amerikansk middelklassefamilie og er medlem af en kristen kirke.

Muslimsk far
Hans far var imidlertid muslim, men det er begrænset, hvor stor indflydelse han kan have haft på sin søn, da de kun så hinanden én gang efter Obamas andet leveår.

Hans mor blev senere gift med en indonesisk mand, og familien opholdt sig i Indonesien, verdens folkerigeste muslimske land, mens Obama var i alderen fra seks til 10 år. Derefter flyttede familien tilbage til USA.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer