- God tur hjem, Abu Laban

Ekstra Bladets chefredaktør Bent Falbert håber, at imam Ahmed Abu Laban denne gang ikke taler med to tunger

Ekstra Bladets chefredaktør, Bent Falbert.
Ekstra Bladets chefredaktør, Bent Falbert.

IMAMEN med de to tunger, Ahmed Abu Laban, har bestemt sig til at forlade Danmark og slå sig ned i Gaza sammen med de yngste i sin børneflok.

- Jeg har truffet beslutningen. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg rejser, siger han i dag til Jyllands-Posten.

VI HAR kun ét svar: God tur hjem!

ABU LABAN er manden, der opfattes som så tæt forbundet med terrorister, at han ikke må tage ophold i Egypten og de Forenede Arabiske Emirater. I Danmark har han i sine taler ved fredagsbønnen i moskeen på Dortheavej i København adskillige gange tordnet mod danskerne.

UNDER MUHAMMED-KRISEN blev han kendt for at sige til dansk tv, at han arbejdede for at genskabe fordrageligheden. Men blot et par minutter senere blev han taget i at udtale til en arabisk tv-station, at udenlandske protester imod tegningerne i Jyllands-Posten var velkomne.

Denne støtte til den omkringrejsende pyromanbande havde han svært ved at løbe fra. Det var ved den lejlighed, han blev berygtet for at tale med to tunger.

NU BEGRUNDER han sit snarlige farvel til Danmark med, at han ikke vil 'manipuleres hele tiden', og at han mistet troen på, at Europa kan leve op til menneskerettighederne!

DET VISER, hvor lidt denne imam har fattet af demokratiets væsen. Han er blevet behandlet efter alle humanismens og socialkontorernes regler. De menneskerettigheder, han efterlyser, findes intet sted i de lande, hvor islam hersker. Heller ikke i Gaza, hvor han nu søger hen. Det er faktisk dét, der er problemet!

NU MÅ vi blot håbe, at Abu Laban ikke taler med to tunger denne gang! En datter sagde i nat til Ekstra Bladet, at udrejsen ikke var helt afgjort endnu.

Vi beder til både Gud og Allah om, at imamen har sagt sandheden denne gang. Vi vil ikke savne ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere